10-10-2014 - Mona solo op de beurs

     

Gezien de heren die mee zouden doen, niet kwamen opdagen, heeft Mona een zalige solo opname gemaakt op de beurs. De dildo gleed lekker in en uit haar.

 

08-04-2014 - Duo shoot

     

Pas geleden heb ik een spannende duo shoot gedaan met alles erop en eraan, zie hier het resultaat

 

31-03-2014 - Strippen voor de fotograaf

     

In deze serie zie je hoe ik uit de kleren ga voor de fotograaf en mezelf helemaal laat zien

 

19-02-2014 - Geen genoeg van krijgen

     

Mona kon er geen genoeg van krijgen en wilde weer een keer mee doen, met een auditie dag op de KamaSutrAbeurs. Dit keer deden 2 heren met haar mee. Beide potent aanwezig en hebben Mona lekker geneukt in verschillende standjes.

 

20-11-2013 - Spelen met Lisa

     

Lisa is een midagje op bezoek en dat kan natuurlijk niet anders dan een geile midag worden. Kijk je ook mee hoe wij elkaar heerlijk verwennen?

 

22-10-2013 - Carshoot

     

Vandaag heb ik een leuke shoot waarbij ik in de buitenlucht op, rond en in een auto poseer

 

09-10-2013 - Mona op de KamaSutrA beurs, deel 2

     

De heren waren er klaar voor. Omstebeurt neukte ze Mona in verschillende standjes. Mona kon er geen genoeg van krijgen. Uiteindelijk toen de heren niet langer konden neuken maar wilde klaar komen, werd er een sperma douche moment gemaakt. Ze werd volledig onder gespoten.

 

08-10-2013 - Mona op de KamaSutrA beurs, deel 1

     

De vorige keer was het Mona goed bevallen op de kamasutra beurs. Dus daarom nu ook weer een auditie ronde. 4 heren kwamen nav de oproep opdagen en gezamelijk hadden ze een geile ervaring. Mona wist de pikken goed stijf te zuigen

 

10-08-2013 - Rood lak setje

     

Vandaag doe ik een fotoshoot in een geil rood laksetje. Eerst neem ik wat uitdagende poses aan, dan komt er een speeltje bij. En dan? Dan nog eentje!

 

03-08-2013 - Paars jurkje

     

Vandaag doe ik een leuke fotoshoot op de bank in mijn paarse jurkje. Ik kleed me langzaam uit, stop mijn vingers in mijn kutje en laat jou lekker meegenieten.

 

27-07-2013 - Netjurkje

     

Vandaag heb ik mijn netjurkje aan. Ik neem wat geile poses aan, ga even met de beentjes wijd en natuurlijk wat geile foto`s van mijn kontje.

 

05-07-2013 - Wit korset

     

Vandaag poseer ik in een wit korset met een geil wit stringetje. Maar natuurlijk gaat mijn stringetje uit en komen er geile speeltjes bij.

 

23-06-2013 - Strippen voor de camera

     

Vandaag heb ik een leuke fotoshoot gehad. Ik begin in een leuk rokje met een bolero en strip steeds een beetje verder. Aan het eind nog even met de beentjes wijdt en het was weer een geslaagde shoot. Kom je kijken naar het resultaat?

 

18-06-2013 - Strippen op bed

     

Vandaag heb ik een leuke fotoshoot waarbij ik mijn hoge laarzen en mijn zwart/rode lingerie setje draag. Ik laat je alles zien en trek langzaam alles voor je uit. Nog wat close-ups erbij en de shoot is weer klaar.

 

21-12-2012 - Strippen en een dildo in mijn kontje

     

Eerst strip ik voor je en daarna verdwijnt mijn dildo in mijn kontje. Deze serie is gemaakt door Erotic-Art-Fotostudio.nl